Adorau el meu poo

Per ElizNik Octubre 21, 2019 Vist: 602

Adorau el meu poo

Porto vestit groc d’estiu al vídeo. Desesperació perquè sento quanta potència em queda sense el cul, però la tinc. Gran poo llarg i enorme. T'explico com em sento jo, a continuació. Saps què més vull de tu? El millor que podria passar. Doneu el culte i estimeu el meu brut brut i també el meu dolç i gran gust. Quant voleu estimar-los i adorar-los tot el temps, no només quan vull sentir. Sempre. Aleshores, digueu-me que us agrada aquest buc més brut del meu? Voleu llepar-la? Netegeu-lo de la meva gent? Sé que ho voleu tan malament. Et mostro el cul bastant a prop de la càmera i pots veure com s’executa el meu poo gran i llarg. Fer pipí també. Tirar-me el cul embruta i emmiralla una mica de puny. Ara ja et podem dir que veneres el meu soterrat brut. A continuació, mostro el meu gran ramat en un plat perquè veieu quina bonica quantitat de xocolata. Agafo un tros i us el dono per provar. El tinc a la llengua i després el tinc a la boca i el mastico. Corres també a les dents. Estàs gelós? Voldríeu tastar com jo? Simplement et dic que ensumis i que em lamines el raig, i faig el mateix només que et mostro com adoro el meu propi poo? No ho oblideu només centrar-me en el cul brut i estimo el meu deliciós poo? Vídeo atractiu amb un poquet gros i brut, molt embrutat, llepant i mastega-ho a la boca.

Arribar, llepar-me menjar la meva merda piruleta

Estic completament nu al vídeo. Es mostren moltes vegades el meu bonic cul i el soterrat i et dic que vull menjar pessic, una mica dolç com una piruleta. Però tinc un pop de maduixes i vull jugar amb ell. A més d’això, he d’afanyar-me tant que després de poca estona, podeu veure que el meu forat estret s’està obrint i surt el meu bonic llarg i deliciós poo. Tinc el meu pop a dins del cul i em sento dins d'un enorme cos, em fot el forat i em llepo també. Així doncs, jugant cul a boca amb el meu pop de maduixes. A continuació, cantar més. Només continuo farcint el que em sembla tan bé amb el cul. Durant la canalla també fan pipí. Aleshores sento que potser acabarà amb la caca, sosté el pop i profunda dins del meu calent i tastar-los i llepar-lo net i empassar-lo. Et pregunto quantes vegades quant vols tastar-me? Després, repeteix-ho tot. Dormir el meu cant a la sala i a les dents també. Una mica més tard gireu-la i en dogystyle podreu admirar el meu brut brut i fotre una mica més amb aquesta piruleta. Al final, en estil POV, tinc més puny al meu saló i us mostro a prop de la lleva?

Va ser totalment destruït el meu calent que em va llepar el meu poo

En aquest vídeo, només veig una panxa blanca. Realment he d’afanyar-me i desespero tant. He de contenir-la perquè puc fer córrer cada segon. Et dic quant pateixo i quina mala sensació això. Però, a més d'aquesta desesperació, us animeu a acariciar aquell pol que us simparia i lentament primer. Desprèn-me el calent i comença a empènyer un poo gran cap a la meva calça blanca. L’empento fort. Aquesta escena és POV quan entro, podreu veure el meu calçat de merda de prop. A continuació, escarmentar-lo i destruir-lo totalment. Tant de poo. Retollant-se cap enrere i endavant, desprèn-lo i ensenyarà com saciar la polla dura al meu cul desordenat i brut. Vull veure la teva polla dura fins que em desorden. Després d'això, us ensenyo la meva calça plena de merda a la lleva i comenceu a llepar el meu deliciós poo. Agafeu-lo al meu saló i escarmeu-lo també a les dents. S'empassa. Voleu degustar-me com ho vaig fer amb la meva bossa plena de caca, no? Tan bonic. Sóc la teva princesa bruta que ho saps bé?

Estirant el dit amb els dits de merda amb els meus dits de merda

Estic portant un dels meus bragons blancs preferits amb escalfadors de cames de punt. Allargant el cos i us mostro com de flexible sóc. Sí, sóc molt flexible i aixeco la cama al costat de l'orella. ? Em sento realment haver-me de fer, però abans de llançar-me a fora, em fot el dit. Oh, wow se sent increïble. Vaig suar molt fins que em vaig fer les dits. Primer em dedico a poc a poc més i amb més força i a dins sento el meu poo. Jo faig lliscar primer els dits 2 al cul i em dico els dits, i després. Coració enganxosa i enganxosa. Manteniu el puto i més. Pots sentir-me gemegar quant gaudeixo del cul brut. Podríeu sentir el so del meu cul, barrejar poo i la meva humitat fa sonar? A continuació, fem pipi i empeny cap més. El meu forat està inflat, per la merda dels dits. Tan bonic ? A continuació, vaig llepar i netejar els dits bruts i de merda fins que quedarà net. I mostro el meu saló brut amb la meva merda? i empassa llavors. Al minut final mostro una vegada més el cul brut.

Pissar-me dins la tassa i abocar-me el cony

També faig pipí molt en aquest vídeo. Vaig posar una tassa a terra i vaig intentar fer-li guaitar. Voleu omplir-me amb el meu nèctar. Però algunes vegades simplement faig una ull a la copa no? Però no importa que també puguis mirar el meu bell cony fent pipí amb un flux fort també. Quan sento que ja no tinc més pes, aixeco la tassa i m’aboca sobre el cony i la tinc.

POV Very CloseUp Shitting amb esquinçament del cos

Realment vaig haver de fer present en aquest vídeo. Ho he de sostenir tant. Estic totalment nu i em burlo com sempre, mostrant les meves tietes i el cul rodó, els peus. Estic filmant a POV una estona i obté una visió increïble i estreta del meu cony. M'agrada fer petar i fer poques vegades per tu. A continuació, empeny el meu gran ramat, mig dur i surt més sofisticat d'aquest bonic buc. Encara queda molt a prop. Arrossegant el meu forat i inflat. A continuació, vaig apartar la càmera i em vaig posar una mica de merda deliciosa al cos, primer als meus peus sexy, a les cames, a les potes i a la panxa, etc. També em vaig posar als llavis? M'encanta aquest vídeo. Tan sexy molt em va agradar. Qualitat d'alta definició amb detalls nítids. Amb molt d’amor de mi?

Cola rossa Enorme Destrueix el seu calent

També m'encanta aquest vídeo? Jo porto biquini de color clar amb mitjons de genoll i sabatilles blanques. Et bromeo amb els meus moviments sexy, mostrant el cul, les petites ... Estic segur que em vols veure quan entro a la meva bonica calça. Tu? ? Sento que tinc un gran poquet dins meu. Sóc una noia rossa tan innocent, però no ho sóc, em converteixo en una noia embrutada del que vols veure tan dolent noi. Us animo a colpejar la polla dura per mi. No podeu deixar de burlar per mi encara que ho dic. Però no aniré. Sóc la teva noia desagradable. I aquesta noia d'innocent aspecte mostra el seu costat brut? Em pica per mi amunt i avall ... Sento que no puc aguantar el meu poo, així que mentre parlo amb tu torno a enfilar-me encara el calent i em poso a la merda. Tens una vista agradable sempre. La faig tan forta que surt una mica dur del meu forat. Podeu admirar que omplir el meu calçat amb deliciós poo. Fer pipí també. Aleshores vaig escarmentar el meu poo, vull empapar-me la calça en aquesta merda fosca. Així que faig gran escorcoll i destrueixo el meu calç. Però espero que encara us peleu mentre em veieu ... Em llevo a la meitat del meu calç brut i que tingueu una bona vista sobre el cul i el calze. Segueixo embrutant que em fan embolic. A continuació, treu-me el calçot i escarmentant-me més amb les culetes i cul. Et dic que continuis acariciant la polla i mireu el meu cos desordenat, vull que em vagis acumulant. Sóc la teva princesa bruta ... al final us faig un compte enrere. I m’explotareu :) A l’escena final us mostro el meu puto cul brut. Vídeo sexy amb conversa bruta, destrueix el meu calçat i una gran merda amb detalls clars. Qualitat HD. Que ho gaudiu :) Amb molt d’amor!

2019 | MP4 | HD | 1280 × 720 | 6,96 GB

Baixeu FileBoom

Llocs relacionats amb

leatherdyke.cc © 2014 - 2017